IZBIRA JEZIKA:  ITALIANO  |  ENGLISH  | RUSKI
  • Računovodsko Finančni Konsulting
  • optimizacija-davcnih-obveznosti
  • Pridobivanje delovnih dovoljenj
  • Tečaji računovodstva in knjigovodstva
  • Ustanavljanje in preoblikovanje podjetij
Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti

    To spletno mesto uporablja piškotke za upravljanje avtentikacije, navigacije in drugih funkcij. Z uporabo naše spletne strani, se strinjate, da lahko uporabite te vrste piškotkov na vaši napravi

    Preglejte dokumente "e-Privacy" direktive


Davčno svetovanje, Davčni konsultingOptimizacija davčnih obveznosti

Dobro poslovanje se odraža tudi v optimiziranju davčnih obveznosti na minimum. Z našimi davčnimi svetovalnimi storitvami lahko dosežete optimalno davčno obveznost, ki bo izboljšala donosnost vašega poslovanja. V te namene opravljamo tudi preventivne davčne preglede. Odlikuje nas predvsem osebni pristop, zajamčena diskretnost in dolgoletne izkušnje na tem področju.

Preventivni davčni pregledi

Zakaj bi vas bilo strah davčne inšpekcije? Mirno lahko spite, če se za pomoč davčnega svetovalca odločitev PRED obiskom davčnega inšpektorja. Izognite se težavam in z njimi povezanimi finančnimi obremenitvami ter nevšečnostim.

Možnost preprečevanja davčnih nepravilnosti je zagotovo tudi na strani podjetja. Učinkovit način je ravno preventivni davčni pregled, ki je lahko CELOVIT ali DELNI. Pri celovitem davčnem pregledu se preverjajo davek od dohodkov pravnih oseb, davek na dodano vrednost in drugi davki in prispevki ter dohodnina. Delni davčni pregled pa zajema samo posamezno področje. Od nas lahko pričakujete realno opozoritev na davčne nepravilnosti in opozorila na morebitne kršitve davčne zakonodaje. Podani vam bodo tudi predlogi za odpravo pomanjkljivosti in nepravilnosti. V okviru naših storitev davčnega svetovanja boste s preventivnimi davčnimi pregledi zagotovo pripomogli k izobraženosti in informiranosti vodstva podjetja oz. vas samih.

Bonitetna ocena podjetij (preverjanje podjetij)

V kolikor se odločate poslovno sodelovati z novim partnerjem je smiselno preveriti njegovo boniteto. Če pa razmišljate o nakupu, prevzemu ali združitvi z drugim podjetjem pa je skoraj nujna preverka njegovega poslovanja. Za vas tako zberemo razpoložljive podatke o poslovanju subjekta in vas opozorimo na morebitna tveganja.

Izdelava zaključnih računov

V kolikor si poslovne knjige vodite sami, lahko za vas opravimo le izdelavo in oddajanje zaključnega računa na pristojne institucije (AJPES, DURS). Ob tem vam nudimo tudi pregled vaših poslovnih knjig.

Odpiranje s.p. ali d.o.o.

Ste se odločili začeti samostojno poslovno pot? Želite odpreti s.p. ali d.o.o. ali drugo vrsto družbe, pa ne veste, kje se lotiti?  V okviru naših storitev davčnega svetovanja za vas uredimo vse potrebno za odprtje s.p. ali družbe. Pri začetku vaše poslovne poti vam svetujemo in za vas najdemo optimalno rešitev.

Odprtje družbe zahteva osnovno poznavanje slovenske zakonodaje in obveznosti, ki jim je taka družba, enkrat ustanovljena, podvržena. V kolikor ste tujec in želite odpreti v Sloveniji družbo, za vas uredimo vso dokumentacijo, v primeru potrebe notarskega zapisa pa vam uredimo tudi kontakt pri notarju ter sodnega tolmača. Z vašim pooblastilom lahko tudi fizično uredimo odprtje na pristojnih institucijah ter vam olajšamo čakalne vrste in nepotrebno zgubljanje časa.

Preoblikovanje s.p. ali d.o.o.

Če razmišljate o preoblikovanju s.p. v d.o.o. ali pa boste to primorani storiti zaradi upokojitve, lahko za vas opravimo ta zahteven postopek in vam z davčnega ter poslovnega vidika poiščemo rešitev. Odlikujejo nas praktične izkušnje s preoblikovanjem in poznavanje tematike tako Zakona o dohodnini, kot tudi Zakona o gospodarskih družbah.